HÅKAN HELLSTRÖM


Ikväll smäller det! Håkan konserten vi alla längtat efter! Vi ses där!


We can be as one, tonight

  
Idag har det shoppats! Zara, Bikbok & NewYorker.
Världens minsta bilder, men jag pallar inte..

Du är bara en av många

Igårkväll var 3/4 av familjen Heimer och hälsade på. Det var så jäkla kul! Jag och Mathilda har varit bästisar i 12 år, DET är länge! Här ska ni få en bild på oss, efter tolvslaget på nyårsafton 1999-2000.

Tell you I´m sorry

Idag gjorde jag ett besök i den nyöppnade gallerian, Forum Nacka. Det är ungefär 100 nya butiker, innan var det 50! Det är så jädrans ballt! Ska förmodligen dit nån mer gång under lovet, men undra hur många som inte tänker likadant..? Aja, imorgon är sista dagen i skolan. FN-dagen.
SEN ÄR DET LOV!

Black & White

  
Jag, samt nån annan jag känner är inne i en s.k. svartvit period..
Här med bilder från i lördags.

I think I could understand

Jag har då gjort en liten film med blandade bilder från sommaren, ENJOY!

Say I do

Tjenare! I helgen har det shoppats litegrann, ett par gråa jeans, skor och 90210 - första boxen! Shit vad jag har saknat den serien! Vilken tur man har att nya Bevvan börjar den 24:e november om jag inte är helt ute och cyklar.. Aja, nu ska jag glo på första anvsnittet. Hej så länge.





Tiderna ska vara fler

Tack Emelie och Amanda för den bästa dagen på länge, puss på er!

Music on demand

Hejsan svejsan, äntligen fredag! Jag har precis kollat klart på senaste Batman rullen, The Dark Night. Och jag talar nog för de flesta som sett filmen när jag säger att den var super! Heath Ledgers insats var ju inte så dålig den heller.. Nu är det bara en vecka kvar till höstlovet, som jag har längtat!

Nej nu ska jag äta lite och sen dra till dansen. Puss!

when your heart breaks


hello saferide - anna
så jäkla bra!

give me tonight and i'll show you

Jag har bestämt mig för att göra ett fotoalbum med lite blandade bilder! Så imorgon ska jag fixa in lite bilder på framkallning. Men nu är det läggdags, börjar ju 8.00 imorgon.. Kram på er.

B O T H, game on!

all that it takes, one more chance

Goodmorning sunshine, det var länge sen jag har sovit så här superlänge. Eller för mig är det iallafall länge! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske fota lite och jag måste nog plugga också. Men ikväll ska jag på bio, Rallybrudar.

B. O. T. H.!


i was dumb i was wrong i let you down

nu ska jag sova, god natt. b a t t l e   o f   t h e   h e a d l i n e s

can we bring yesterday back around?

  
Jag och Elin har haft en heldag på stan idag, härligt!
Nu ska jag trycka i mig lite chips! Kram

Everybody dance dance

  
Som ni ser har jag  införskaffat mig lite danskläder, wohoo! Och när jag ändå snackar om dansen kan jag ju säga att det var grymt kul idag! Rolig kombination och spännande teater ;) Imorgon ska jag shoppa!!

only you can bring me back


gud vilken bra partylåt! love it! elin lanto - discoteque

bang on the piano


14 augusti 2008

Countryside

Nu är jag på landet, det är tråkigt och vi bråkar om datorn. Hejsvejs.

Candy

Idag var skolan ganska najs, inte så jobbigt alltså. Fick MVG på tekniken, VG+/MVG på mekaniken och VG på biologin.. Jag är sådär nöjd,  tyckte det gick superbra på biologin.. tydligen höll inte min lärare med om det. Men jag överlever! Nu ska jag öva in lite engelska fraser och sen har jag inget mer inplanerat. Gud så skönt.

Vi hörs ikväll, krampusshej.


Cash

Hejsansvejsan. Idag har det inte hänt så mycket, jag har varit i skolan och på dansen. Imorgon ska vi få veta en himlans massa betyg på olika uppsatser och prov, spännande! Och så är jag på ganska gott humör eftersom vi inte har några läxor tills imorgon, hurra!

Nu ska jag sova, klockan ringer ju 6.15. Natt natt.

Knasbollar


hösten är mysig

RSS 2.0