Johan + Idol = Sant

Blandade känslor angående tv-kvällen.. Underbart att alla program har börjat igen, men det lämnar tyvärr mina läxor lidande. Jag hade iallafall det där franskaprovet idag, och det gick dåligt. Är det bara jag som brukar få en blackout när det väl gäller? Nu sitter jag iallafall och tråkar mig igenom en hemkunskapsinlämning till imorgon. Tjohoo.

Måla naglarna får jag göra nån annan dag. Tack och hej.


Jag är trött

Jag tyckte att det var lite lamt ikväll på idol. Dessutom tror jag att killarna är bättre än tjejerna så det blir nog bättre tv imorgon! Annars då? Jo, jag funderar på att måla naglarna i en lila nyans imorgon. Lite höstmys sådär..

Nej nu dör jag om jag så ser något mer med fransk anknytning! Detta får dock bli det sista för dagen (enda jag lärt mig, typ): un clou - en spik. God natt.


Höstmörker

Idag har det varit en helt vanlig, tråkig, måndag. Och en himlans massa plugg. Jag har franska prov imorgon.. Usch, jag tycker verkligen inte om språk. Inte b-språk iallafall.

Nu ska jag öva in några fler glosor och sen kolla på idol. Au revoir!

ha.kan hellstro:m


håkans konsert i lund igårkväll fick 5+ !! om en månad är det stockholms tur! shit vad jag längtar!! ♥ (bild från allsången i somras)

ELIIIIIIIIN


kolla vad jag hittade på aftonbladet! <3

wish you were

jag vet att det är dålig uppdatering, men jag är begravd i skolarbeten.. nu är dock hälften avklarat. och dessutom känner jag mig lite krasslig. ont i halsen har jag. men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt, förhoppningsvis redan imorgon! kram sålänge ♥

 
kate voegele - wish you were

let me go and fix it


imorgon är det fredag. äntligen!

.

För varje blogg som länkar till http://www.uppdragbarn.se/ så skänker Vattenfall 20 kronor till Childhood.

De har en sökmotor som söker igenom alla hemsidor och bloggar efter länken. Childhood hjälper utsatta barn över hela världen, läs mer om det här.

Hjälp till nu!

jagkangeutanatttajagkanfådigattmåbra

nu ska jag försöka mig på att skriva lite mer i min teknik uppsats. det går sådär bra. nej, det går inte bra över huvudtaget. skit dåligt! men som tur är har vi inte den läxan till imorgon, utan imorgon ska vi se på teater med skolan. skuld & oskuld tror jag den heter. någon som har sett? aja, vi hörs. puss&hej.

movie

 
igår var jag och såg på patrik 1,5.
den var braaaaaaa.

update: ellen var också med :P

554923619


jag ska gifta mig med den här låten. jag har redan glömt björn.

cry for you

mitt hjärta har just blivit krossat. mosat. överkört..

björn gustafsson har skaffat tjej. och det är inte jag. what went wrong?


make a wish.

imorgon har vi idrottsdag. gud så tråkigt. jag kommer dö. godnatt.

second you sleep.

skolan på måndagar är det värsta som finns. man orkar inte gå upp och när man väl segat sig till skolan, så tar dagen aldrig slut. men jag tror jag överlevde "skolmåndagen" den här veckan också. nu ska jag ta itu med läxor.


RSS 2.0