You rock my world


I missed you so

Har varit och dansat, det var grymt kul idag! Vi hade på oss våra snygga 80-tals kläder!! HAHA. Superskönt med helg förresten! Puss


Follow Me


En av mina absoluta favoriter från Thailand. På båten till Phi Phi.

Dancing Queen?

Phu! Jag överlevde dagen. Eller nästan, då jag har ont överALLT.
Snacka om träningvärk imorgon.


GRATTIS EMELIE!



i'm forever yours ♥

Sommartider hej, hej

Ni anar inte hur mycket jag längtar till sommaren! Här är en bild på mig, innan jag ska dra iväg på en mina otursförföljda vattenskid-turer. Drömma kan man väl få göra.. Vad händer i verkliga livet då? Jo, imorgon är det inte vilken dag som helst förstår ni, men mer om det då. Onsdag, 08.30 ska jag vara på plats på Stockholms Estetiska Gymnasium för intagningsprov. Jag är smått skräckslagen inför det, jag hoppas innerligt på att det ska gå bra..


Give me a call

Vad har hänt idag? Nationellt prov, fika och dans. Härligt med fredag! Ska försöka lägga upp något inlägg i helgen.

Mambo

Här har ni den snyggaste bilden från hela Thailandsresan! HAHA

I knew you were waiting for me

Jag vill gärna gå och se den här filmen inom en snar framtid. 8 Oscars hade den tydligen vunnit. Nån som vill hänga med?

She's got a mind of her own

Jag hade tänkt att berätta lite mer ingående vad jag hade för mig i Thailand. Vi landade på flygplatsen i Bangkok 05.00, först tog vi en taxi till fel hotell, sen till rätt. Krångligt med thailändare som snackar lite halvbra engelska.. Innan vi åkte vidare från Bangkok gick vi på några shoppingrundor och blev 4 väskor rikare. Hurra!
Nästa gång vi klev av ett plan var i Krabi. Därifrån nån timmes resa till Koh Lanta, och vårat hotell Cha-Da. De första dagarna gjorde vi inte mer än att slappa och fixa brännan, eller i mitt fall "bränna sig sådär härligt, stickande röd och inte vara i solen på 2 dagar"..
Den 1:a mars tog vi färjan över till Phi Phi Islands och bodde granne med Matilda & CO i varsin bungalow. Vi utforskade "The Beach" och "Monkey Bay". Snorklade bland färgglada fiskar i havet och kollade på häftiga eldshower. Det är fortfarande synd att jag inte fick hoppa det där eld hopprepet..
2 dagar senare drog vi oss tillbaka till Cha-Da och åkte på elefanttur. Sen var det tyvärr inte mycket kvar av den resan förutom häftiga åskoväder och god mat. Underbart var det iallafall och jag längtar inte tillbaka till skolan på måndag..

Nu ska jag se om det går att fixa fram lite bilder, vi hörs senare, kram!

HEMMA

Nu har jag landat på hemmaplan och strax åker jag in till stan för att träffa de tre musketörerna. Sen blir det dans!  Puss

RSS 2.0