Bangkok


Utsikten från våran våning, 22.

Bangkok by night

Klockan 11:44

Hejsan alla mina svenska vänner! Nu är jag på Koh Lanta i Thailand och glassar runt. Det är omkring 40 grader och solen skiner mest hela tiden. Jag ska försöka mig på att ladda in några bilder när jag har skrivit klart det här inlägget, så kanske ni får se något kul från min lilla vistelse här. Glömde nästan att säga att jag har shoppat en himla massa i "the huvfudstad"! Men vi hörs snart igen, KRAM ♥

Håkan & Thailand <3

Konserten var helt otroligt underbar. Det går inte att beskriva. Håkan och bandet är bäst! Jag vet inte hur mycket jag skrek, skrattade, sjöng och grät. Men fantastiskt var det. Här har ni bildbevis (de blev inte så bra, förvänta er inte något.. )







Nu ska jag packa färdigt, sova och åka till Thailand. Kan hända att jag uppdaterar där! Men nu får ni sköta om er ordentligt och ha ett härligt sportlov så ses vi när jag kommer hem. Puss, puss, puss. Sanna.

Särskilt hejdå och kramar skickar jag till mina närmaste vänner, de vet vilka de är ;) + att jag skonade Nelly från total förnedring.. var glad!


Night after night

Jag hade tänkt att förklara för alla vad jag har gjort idag, och vad jag ska sysselsätta mig med resten av veckan! För alla som bryr sig alltså.

Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag haft nationellt prov i svenska b, den muntliga delen. Jag tror det gick ganska bra. Sen åkte jag till stan och införskaffade lite grejjer, jag kan lägga upp bilderna nån dag. Imorgon händer inget speciellt, eller det är dans på kvällen. Men på tordsag då jäklar smäller det! Håkan Hellström konsert i Uppsala. Jag, Nelly och Saga kommer ha dunderkul! Jag längtar!!!!! På fredagen så får vi lov, jag har dans, och på lördagen drar jag till Thailand i två veckor. Sådär ser det ut. Godnatt! ♥

UPDATE: Självklart ska jag ju fika och ta farväl av mina vänner på fredag också!!!!!!

Painted by Numbers

Här målas det för fullt! Är så otroligt trött på min gula, fula tapet, så lite förändring blir det iallafall. Har också hängt upp tre foton. På den första bilden hittar man mig (ego), nästa bild är på Emelie och Amanda, och den tredje föreställer mig och Nelly. Eller det är våra "ta mig till kärlek" tröjor!
 

VALENTINES DAY




Favoriterna för imorgon.

Som den schlagertönt jag är så har jag redan två favoriter inför imorgon. Ikväll är det dans. Ha en fortsatt trevlig fredag den trettonde!  
Update: Måns gick ju vidare så man kan inte lyssna på honom längre.. Men tur i oturen då Lasse åkte ut!

Standing on the shoreline

Såhär härlig flashback kan man få när man kollar igenom gamla sommarbilder! Ni kan hålla för öronen när vi sjunger, för det är inte vackert..
 

Paint the silence

Idag har jag haft studiedag, väl behövt kände jag. Jag tog mig friheten att fota, i det fina vädret. Sen har jag pluggat och bakat. Lite väl mycket plugg..


The sound of the beat

  
Igår kväll blev jag meddragen på bio av mina kära kompisar, Emelie, Li och Amanda. Jag är glad att de inte gav mig något val då jag hade väldigt kul. Vi såg "I taket lyser stjärnorna" och jag tyckte den var bra och lite sorglig. Precis som boken. Plus att det är två snygga pojkar med i filmen. Se den!

I'll let it be true


Riva - På landet i juli
Copyright - Sanna Karlsson

Stay with me honey

Idag var det första nationella provet, svenska a. Det väl ganska hyfsat tror jag! Nu ska jag försöka mig på lite biologi, kemi och matte.
See yaaaaah!

RSS 2.0